Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Elek Ákos öccse bemutatkozhat a Vidi II-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. szeptember 22.

ImageSzerdán délután Felcsúton, az NB I listavezetőjével játszik Magyar Kupa-mérkőzést a Vidi II. - "Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de meg akarjuk nehezíteni az MTK dolgát" - ezt Hartyáni Gábor vezetőedző mondta honlapunknak, amikor azt kérdeztük tőle, mit vár a szerdai mérkőzéstől. Tény, nem a Vidi II fiataljai a találkozó fő esélyesei, de pont ettől szép egy kupa-mérkőzés, ott ugyanis tényleg bármi megtörténhet. A keretben két U19-es játékos is helyet kapott. Macsicza Dávid és Elek Bence remek formában játszik hétről hétre az U19-es csapatban és erre Hartyáni Gábor is felfigyelt.

Tovább...
 
BICIKLIT NYERHETNEK AZ AUTÓMENTES NAP RÉSZTVEVŐI Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 22.

ImageA Nemzeti Fejlesztési Minisztérium felajánlott egy Gepida Alboin 200 tipusú kerékpárt a fehérvári Autómentes Napra. Tegnap délután a minisztérium munkatársa, Mészáros Imre személyesen hozta el városunkba az ajándékot. A küldött vonattal érkezett, majd a kerékpárral tekert a Városház térre. Stettler Zsuzsanna sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a kerékpárt az önkormányzat a szeptember 22-i Autómentes Nap résztvevői között sorsolja ki.

Tovább...
 
Bajnoki menetrend és edzőmérkőzések Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 22.

ImageElkészült a 2010/2011-es bajnokság programja. Persze, a pontos időpontok az esetleges TV közvetítések miatt még változhatnak, ám az biztos, hogy az Albacomp a Nyíregyháza ellen kezdi meg a bajnoki szezont. A mérkőzésre hazai pályán kerül sor. A csapat két edzőmérkőzést játszik a héten a Kaposvári KK-val. Az elsőre ma kerül sor Kaposváron, 17.00 órai kezdettel, a következőre pedig szombaton, 18.00 órakor az Alba Regia Sportcsarnokban.

 
MOL Liga: Parádés második harmad után győzelem az FTC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 22.

ImageMár az első harmadban is több helyzetet dolgozott ki farmcsapatunk, de a másodikban mindez gólokban is megmutatkozott, így a Volán fiataljai bravúros 3-1-es győzelmet arattak a Ferencváros ellen. - A gólnélküli első harmad ellenére sem unatkoztak a nézők, már csak azért sem, mert fiatal csapatunk nem kezdte megilletődötten a mérkőzést: a kezdés után két és fél perccel Fodor Szabolcs lépett ki egyedül, de lövését nagy bravúrral hárította a svéd portás, majd újabb kér perc elteltével Hegyi szerezhette volna meg a vezetést, ám Lindström ekkor is védett.

Tovább...
 
Ulf Weinstock: "Minden meccsben benne van a Sofron-gól" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 21.

ImageKülönleges teljesítménnyel rukkolt elő vasárnap fiatal csatárunk, Sofron István, hiszen mesterhármasig jutott. Az immáron öt gólos szélsõt és edzőjét e nem mindennapi történésről kérdeztük. - A Zágráb elleni mérkõzést követõen nem meglepő módon jó hangulat uralkodott a Sapa Fehérvár AV19 öltözőjében. Az est hőse, Sofron István éppen jól megérdemelt pizzáját falatozta, Ulf Weinstock pedig a korábbiaknál lényegesen kevésbé gondterhelten tartott irodája felé, amikor rövid értékelésre kértük őket.

Tovább...
 
Három Vidi-gól az U17-es Eb-selejtezőn Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. szeptember 21.

ImageCsereként beszállva Barcsay Márk kétszer, Kleinheisler László egyszer volt eredményes az Andorrát 5-0-ra verő válogatottban. - Bene Ferenc szövetségi edző a szombathelyi Európa-bajnoki selejtező torna első mérkőzésén a cserepadra jelölte a Videoton FC-Puskás Akadémia U17 három labdarúgóját, Kiprich Dávidot, Kleinheisler Lászlót és Barcsay Márkot. Az mlsz.hu beszámolója alapján a mieink már a találkozó elején mezőnyfölénybe kerültek, az első félórában azonban még kimaradtak a helyzeteink. A 35. percben sikerült megszerezni a vezetést, Szécsi Márk talált a kapuba, ezzel egy gólos előnyben zárult a játékrész.

Tovább...
 
Tony Crocker az Albacomp játékosa Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. szeptember 21.

ImageA Groupama Garancia Biztosító kupa után döntött a fehérvári szakvezetés: a próbajátékon lévő Tony Crockerrel szerződést köt. Az első európai évére készülő, 23 éves amerikai játékos tehát az Albacompban kezdi meg egyetem utáni kosaras karrierjét. Egyidejűleg a fehérváriak elköszöntek Jarou Rubintól. Ezzel a három tervezett légiós helyből kettő már betelt, a harmadikra pedig több amerikai illetve szerb kosaras van képben, Braniszlav Dzunics elképzelése szerint hármas és négyes poszton is használható játékost igazolnánk még.

 
"Ez a hit, a küzdeni tudás, az elkötelezettség győzelme volt!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 20.

ImageAz Interliga (F-EN League 2010/2011) első Zágrábi fordulója előtt egy héttel a Női válogatott edzője bejelentette, hogy csapatával (Battai Buldogok Női) külön, klubcsapatként kíván indulni az Interliga versenyein. Ezzel a döntésével hat-hét játékost vont ki a válogatott keretből. Különválását szerdán este telefonon is megerősítette a súlyos lábsérüléssel kórházban fekvő Gyolcsos Ferenc szövetségi kapitánynál. Így a magyar csapat válogatott edző nélkül, akadályoztatott állapotú kapitánnyal és jelentősen megfogyatkozott létszámmal nézett a három nap múlva esedékes nemzetközi torna elé.

Tovább...
 
Szép győzelem Sofron mesterhármasával Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 20.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 harcos és elszánt játékot mutatott a Medvescsak Zágráb ellen, és a három gólig jutó Sofron vezényletével magabiztosan fektette két vállra a jó nevekből álló ellenfelet. - Nagy iramban indult a találkozó, nyoma sem volt tapogatózó, óvatoskodó játéknak. Lélektani szempontból sokat jelentett, hogy az első percekben megszereztük a vezetést: Tokaji kék vonalas lövésébe Sofron ért bele ragyogó érzékkel, esélyt sem adva Kroseljnek (1-0). Lendületben maradt a Sapa Fehérvár, a vendégek zavarát kiállításaik is jelezték.

Tovább...
 
NB II - Megszakadt egy remek sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. szeptember 19.

ImageEgy jól eltalált lövéssel szerezte meg a Barcs a győzelmet Felcsúton. - A korábbi napok esőzései szerencsére a pálya talaján nem látszódott meg, így nem volt akadálya, hogy jó iramú élvezetes mérkőzést láthasson az a 300 néző, aki kilátogatott Felcsútra. A Vidi II remekül kezdte a találkozót, a barcsiak vezetőedzője - Puskas Dragan, aki korábban a Videoton labdarúgója is volt 1998-ban - pedig feszülten figyelte, ahogy Gyurcsó lerántását követően büntetőhöz jutottak a hazaiak, azonban a sértett a kapu mellé lőtt. A következő percekben is Halasi kapuja előtt alakultak ki helyzetek, de ezek sorra ki is maradtak.

Tovább...
 
Győztes zárás - Albacomp - Marso NYKK 79 - 61 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. szeptember 19.

ImageMár tornagyőztesként, de nem kiengedve játszotta le utolsó meccsét a hazai kupán az Albacomp. Egy héttel korábban Nyíregyházán csak egy ponttal, most sokkal simábabn vertük a Marso NYKK-t, hibátlan mérleggel zárva a Groupama Garancia Biztosító Kupát. - Albacomp - Marso NYKK 79 - 61 (24-14, 21-12, 22-15, 12-20) / Albacomp:Simon 12/3, Crocker 7/3, Antal 6/3, Keller 11, Jones 11 Cs: Bódi 12/6, Rubin 6, Madár 2, Keller V. 2, Somogyfoki 8/3, Kertész 2 / Az NYKK legjobb dobói: Marshall 20/3, Stojakovic 14/12, Lekli 13

Tovább...
 
<< Első < Előző 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5600 - 5610 / 7437